Categorii

Oferte speciale

 • Transport gratuit!

  Transport gratuit la orice comanda peste  200 Ron, cu conditia ca greutatea coletului sa nu depaseasca 2 Kg!

  Livrare si plata

  TRANSPORT GRATUIT LA ORICE COMANDĂ peste 200 Ron cu conditia ca greutatea coletului sa nu depaseasca 2 Kg, diferenta de greutate fiind tarifata ca la un colet normal, adica cu 1 Leu (TVA inclus) per Kg.Facem tot posibilul ca expedierea de la Organic Bio SRL să aibe loc în 24 ore de la primirea comenzii.

  Comenzile cu opţiunea "Ridicare din magazin” vor putea fi ridicate in 2 ore de la plasarea comenzii de la sediu.

  Comenzile cu opţiunea "Livrare prin curier Bucuresti, Ilfov "pe care le primim până în ora 15:00 vor sosi la destinaţie în 24 de ore, iar cele primite după această oră, în maxim 48 de ore. 

  Comenzile cu opţiunea "Livrare prin curier National "vor sosi la destinaţie în max 48 de ore.

  Coletul va fi asamblat si expediat de îndată ce ne-am asigurat că: datele completate în formularul de comandă sunt complete si corecte si produsele alese sunt în stoc

  Vei primi un e-mail de confirmare a comenzii şi a costului total (valoarea produselor şi costul transportului). De asemenea te vom informa prin e-mail dacă unul din produsele comandate nu se află pe stoc şi care este estimarea de timp pentru livrarea acestuia (dacă acesta va fi disponibil în viitor).

   Tarife şi opţiuni:

  În Bucureşti si Ilfov transport gratuit la toate comenzile peste 200ron! cu conditia ca greutatea coletului sa nu depaseasca 2 Kg, diferenta de greutate fiind tarifata ca la un colet normal, adica cu 1 Leu (TVA inclus) per Kg.

  Curier-Livrare prin curier Bucuresti, Ilfov:

  • 10 RON - pentru comenzile cu valoare mai mică de 200 RON cu conditia ca greutatea coletului sa nu depaseasca 2 Kg, diferenta de greutate fiind tarifata ca la un colet normal, adica cu 1 Leu (TVA inclus) per Kg.

  Ridicare din magazin:

  • o RON - pentru toate comenzile.

  În  tara - transport gratuit la toate comenzile peste 200 RON! cu conditia ca greutatea coletului sa nu depaseasca 2 Kg, diferenta de greutate fiind tarifata ca la un colet normal, adica cu 1 Leu (TVA inclus) per Kg.

  Curier-Livrare prin curier National:

  • 15 RON - pentru comenzile cu valoare mai mică de 200 RON cu conditia ca greutatea coletului sa nu depaseasca 2 Kg, diferenta de greutate fiind tarifata ca la un colet normal, adica cu 1 Leu (TVA inclus) per Kg.

  Toate serviciile de curierat sunt disponibile de luni până vineri. Comenzile plasate în week-end vor fi prelucrate în cursul zilei de luni.

  Dacă nu există nicio persoană care poate recepţiona comanda la adresa indicată, companiile expeditoare vor lăsa o înştiinţare referitoare la modalitatea de a intra în posesia coletului. Organic Bio Srl nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care această înştiinţare nu este lăsată. Vă rugăm însă să ne comunicaţi prin e-mail sau telefon orice problemă legată de livrare şi vom face tot posibilul pentru urgentarea si soluţionarea acesteia.

  Modalităţi de plată:

  Modalităţile de plată acceptate la Organic Bio sunt:

  • la livrare (ramburs)

  • plata cu cardul (Visa, MasterCard)- serviciu indisponibil momentan.

 • Comenzi telefonice sau suport tehnic

  tel: 0745375808

 • Retete pentru o mancare sanatoasa

  Intra pe facebook si o sa gasesti minunate retete pentru o alimentatie sanatoasa!

Linkuri utile

http://www.anpc.gov.ro/ Autoritatea Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor

www.madr.ro Ministerul Agriculturii si dezvoltarii rurale

Acest site este administrat de ORGANIC BIO SRL (Nr Reg Com: J40/2768/2012, CUI: RO29900531), operator de date cu caracter personal nr. 0014872, inscris la ANSPDCP.

Preturile afisate includ TVA.