Migdale Bio, Dennree
  • Migdale Bio, Dennree

  Migdale Bio 250g Dennree

  Migdale Bio 250g Dennree

   Migdalele sunt bogate in proteine vegetale, continand aproximativ 13% proteine. Migdalele sunt de asemenea bogate in fibre, carbohidrati, lipide de cea mai buna calitate, vitamine, minerale si antioxidanti.Sunt considerate un concentrat de nutrienti si substante active cu actiune benefica asupra sanatatii si frumusetii.  38,86 lei
  Livrare in 2-3 zile
  Cantitate
  Buy Now
  cached Add to Wishlist
  Termeni de livrare

  Dintre grasimi, cele sanatoase sunt considerate grasimile poli si mono-nesaturate, acestea din urma fiind cele mai bune pesntru sanatate. Din totalul de grasimi pe care le contin migdalele, aproximativ 80% sunt mono-nesaturate!

  Migdalele contin de asemenea antioxidanti care elimina stresul oxidativ, protejeaza vasele impotriva leziunilor aterosclerotice, dar si nucleul celular impotriva diverselor agresiuni. Astfel ca migdalele sunt utile in preventia, dar si in dieta celor care au risc sau sufera de boli cardiovasculare, de hipertensiune arteriala, dar si de cancer.

  Migdalele protejeaza impotriva diabetului

  Migdalele nu numai ca scad glicemia de dupa masa, dar furnizeaza antioxidantin care vor sterge “resturile” de radicali liberi care totusi rezulta in urma consumului unor alimente. Studiile care dovedesc asta supun testelor cateva persoane si analizeaza reactiile organismului la un consum de carbohidrati (in general paine) versus un consum de carbohidrati insostiti de migdale. Analizele glicemiei sunt facute imediat dupa masa si la 15, 30, 45, 60, 90 sau 120 de minute dupa.

  4021851457658

  Referinte specifice

  cod EAN13
  4021851457658

  Migdale Bio 250g Dennree

  38,86 lei
  Comentarii (0)
  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  • Termeni de Confidențialitate Termeni de Confidențialitate
  • Livrare si plată Livrare si plată
  • Politica de retur Politica de retur
  PrestaShop