close
close
close
close
close
close
close
close
Migdale Bio, Dennree
  • Nou
  • Migdale Bio, Dennree

Migdale Bio 250g Dennree

Migdale Bio 250g Dennree

 Migdalele sunt bogate in proteine vegetale, continand aproximativ 13% proteine. Migdalele sunt de asemenea bogate in fibre, carbohidrati, lipide de cea mai buna calitate, vitamine, minerale si antioxidanti.Sunt considerate un concentrat de nutrienti si substante active cu actiune benefica asupra sanatatii si frumusetii.38,86 lei
Livrare in 2-3 zile
Cantitate
Buy Now
cached Add to Wishlist
Termeni de livrare

Dintre grasimi, cele sanatoase sunt considerate grasimile poli si mono-nesaturate, acestea din urma fiind cele mai bune pesntru sanatate. Din totalul de grasimi pe care le contin migdalele, aproximativ 80% sunt mono-nesaturate!

Migdalele contin de asemenea antioxidanti care elimina stresul oxidativ, protejeaza vasele impotriva leziunilor aterosclerotice, dar si nucleul celular impotriva diverselor agresiuni. Astfel ca migdalele sunt utile in preventia, dar si in dieta celor care au risc sau sufera de boli cardiovasculare, de hipertensiune arteriala, dar si de cancer.

Migdalele protejeaza impotriva diabetului

Migdalele nu numai ca scad glicemia de dupa masa, dar furnizeaza antioxidantin care vor sterge “resturile” de radicali liberi care totusi rezulta in urma consumului unor alimente. Studiile care dovedesc asta supun testelor cateva persoane si analizeaza reactiile organismului la un consum de carbohidrati (in general paine) versus un consum de carbohidrati insostiti de migdale. Analizele glicemiei sunt facute imediat dupa masa si la 15, 30, 45, 60, 90 sau 120 de minute dupa.

4021851457658

Referinte specifice

cod EAN13
4021851457658

Migdale Bio 250g Dennree

38,86 lei
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  • Termeni de Confidențialitate Termeni de Confidențialitate
  • Livrare si plată Livrare si plată
  • Politica de retur Politica de retur
PrestaShop