Hofigal-complet-antioxidant
  • Nou
  • Hofigal-complet-antioxidant

Hofigal Complet Antioxidant 40 compr

Hofigal Complet Antioxidant 40 compr

Ingrediente/comprimat (920 mg): 170 mg extract de Topinambur (Helianthus tuberosus), 100 mg extract din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), 100 mg pulbere din Moţul-curcanului (Amaranthus caudatus), 100 mg biomasă de Spirulină (Spirulina platensis), 75 mg extract din sâmburi de Struguri (Vitis vinifera), 75 mg pulbere din fructe de Cătină (Hippophae rhamnoides), 60 mg extract din fructe de Cătină, 50 mg acid ascorbic, amidon de porumb, polivinilpirolidona K30, aerosil, stearat de magneziu, talc, hidroxipropilmetilceluloză, gumă arabică, glucon delta lactone și carbonat de magneziu. 

14,73 lei
Livrare in 2-3 zile
Cantitate
Buy Now
cached Add to Wishlist
Termeni de livrare

 Produs cu activitate antioxidantă pronunțată, care asigură nutrienţii necesari în suplimentarea dietei pentru protejarea organismului de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi superoxidici.

- contribuie la eliminarea toxinelor, prin stimularea selectivă a activității florei normale, specifice, de la nivelul intestinului gros;

- inulina prezentă în topinambur - polizaharid cu funcţie prebiotică importantă, are efect detoxifiant, prin formarea cu metalele grele a unor complecşi biodegradabili, facilitând eliminarea acestora din organism;

- încetinește procesul de îmbătrânire precoce al organismului;

- asigură o stare generală de bine.

 

Produsul este foarte bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de utilizare recomandate.

În sarcină şi perioada de alăptare, copii până la 7 ani este necesară recomandarea specialistului.

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Instrucțiuni de utilizare:

Adulți: câte 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, după mese, timp de 15-20 de zile; se poate relua după o pauză de o lună de zile; se pot face 2-3 cure pe an.

Copii peste 7 ani: câte o jumătate comprimat de 2 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viață sănătos.

 

5944723002444

Referinte specifice

cod EAN13
5944723002444

Hofigal Complet Antioxidant...

14,73 lei
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  • Termeni de Confidențialitate Termeni de Confidențialitate
  • Livrare si plată Livrare si plată
  • Politica de retur Politica de retur
PrestaShop