close
close
close
close
close
close
close
close
hofigal-passiflora
  • Nou
  • hofigal-passiflora

Hofigal Passiflora 40 compr.

Hofigal Passiflora 40 compr.

Ingrediente/comprimat: 500 mg pulbere din părţi aeriene de Passiflora* (Passiflora incarnata), 200 mg pulbere din rădăcină de Topinambur* (Helianthus tuberosus), 180 mg extract din părţi aeriene de Passiflora* (Passiflora incarnata) şi agent de încărcare: amidon din porumb, agenți de glazurare: carbonat de magneziu, miere de albine și fructoză, emulsifiant: hidroxipropilmetilceluloză, agent de întărire: stearat de magneziu, agent antiaglomerant: aerosil.

14,07 lei
Livrare in 2-3 zile
Cantitate
Buy Now
cached Add to Wishlist
Termeni de livrare

Unele studii ştiinţifice de specialitate arată că spre deosebire de substanţele de sinteză cu acţiune sedativă, Passiflora facilitează inducerea unui somn normal fiziologic, iar la trezire nu se constată o stare de somnolenţă şi nu apar stări de ameţeală, confuzionale, de stupoare sau melancolie (Blumenthal, M. S. Klein, 1997; ESCOP, 1992).

- îmbunătăţeşte calitatea somnului prin eliminarea perturbărilor frecvente ale somnului şi dificultatea de a adormi, trezirile frecvente şi prelungite, dereglarea ritmului circadian care poate conduce la deteriorarea activităţii din timpul zilei;

- intervine favorabil în stări de nervozitate, iritabilitate, tulburări cardiace pe fond nervos, stări de tensiune psihică şi iritabilitate din perioada premenstruală şi în stări de iritabilitate, tulburări ale somnului în menopauză;  

 

Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul deadministrare recomandate.

Nu se recomandă în sarcină şi perioada de alăptare, la copii până la 12 ani, la persoane cu hipersensibilitate dovedită la planta Passiflora.

Atenţie: în perioada administrării capacitatea de conducere a autovehiculelor este limitată (în unele cazuri pot să apară stări de somnolenţă).   

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

 

5944723005797

Referinte specifice

cod EAN13
5944723005797

Hofigal Passiflora 40 compr.

14,07 lei
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  • Termeni de Confidențialitate Termeni de Confidențialitate
  • Livrare si plată Livrare si plată
  • Politica de retur Politica de retur
PrestaShop