hofigal-paducel
  • Nou
  • hofigal-paducel

Hofigal Paducel 40 caps

Hofigal Paducel 40 caps

Ingrediente/capsula (546 mg): 220 mg pulbere din fructe de Paducel (Crataegus monogyna), 220 mg pulbere din frunze si flori de Paducel (Crataegus monogyna), polivinilpirolidona K30 (emulsifiant), stearat de magneziu (agent de intarire) si talc (agent antiaglomerant).

17,51 lei
Livrare in 2-3 zile
Cantitate
Buy Now
cached Add to Wishlist
Termeni de livrare

Produsul asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar in suplimentarea dietei pentru mentinerea sanatatii inimii, cu actiune favorabila asupra vaselor sanguine, a functiei miocardului si asupra centrilor nervosi vasculari (Hobbs C., Foster S. Hawthorne – a literature review. 1990;22:19-33).

- contribuie la imbunatatirea fluxului sanguin la nivelul arterelor coronare si la tonifierea capilarelor;

- contribuie la ameliorarea tulburarilor de ritm cardiac pe fond nervos;

- contribuie la atenuarea starilor de neliniste, incordare, iritabilitate, emotivitate, tulburarile specifice menopauzei;

- contribuie la normalizarea tensiunii arteriale, in special, a celei cauzate de stres si/sau stari de neliniste;

* este un supliment alimentar util persoanelor cu varsta de peste 50 ani (prin utilizare prelungita) care joaca un rol in imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul inimii si al vaselor de sange;

- asigura starea generala de bine.

 

Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de utilizare recomandate.

In sarcina si perioada de alaptare, la copii cu varste de pana la 12 ani numai la recomandarea specialistului.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

 

Instructiuni de utilizare:

- cate 1-2 capsule de 1-3 ori pe zi (preferabil imediat dupa mese) sau la recomandarea specialistului. Se poate administra in cure prelungite (cel putin 6 luni pe an).

In asociere cu produse alopate cu efect cardiovascular si anticoagulant (tonice cardiace, hipotensoare, beta-blocante, digitalice, antiplachetare, derivati de warfarina) doza si ritmul de utilizare ale produsului se face numai la recomandarea specialistului (paducelul poate potenta sau inhiba actiunea unor preparate folosite curent in tulburari functionale cardiace).

 

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

 

5944723007913

Referinte specifice

cod EAN13
5944723007913

Hofigal Paducel 40 caps

17,51 lei
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  • Termeni de Confidențialitate Termeni de Confidențialitate
  • Livrare si plată Livrare si plată
  • Politica de retur Politica de retur
PrestaShop