close
close
close
close
close
close
close
close
hofigal-muguri-de-stejar-gemoderivat
  • Nou
  • hofigal-muguri-de-stejar-gemoderivat

Hofigal Muguri de stejar - Gemoderivat

Hofigal Muguri de stejar - Gemoderivat

Ingrediente: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din muguri proaspeti de Stejar - Quercus robur. Contine alcool etilic 45% vol.

Actiune benefica asupra: corticosuprarenalei, intestinului, aparatului genito-urinar, aparatului circulator (vaselor sanguine arteriale, capilare si venoase).

17,66 lei
Livrare in 2-3 zile
Cantitate
Buy Now
cached Add to Wishlist
Termeni de livrare

Proprietati: de stimulare poliendocrina si imunitara, de reglare a functiei intestinului, pentru normalizarea valorilor proteinelor serice, efect antisenescent si drenor universal.

- produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea activitatii glandelor suprarenale prin cresterea secretiei hormonilor de tip corticoid, de stimulare a gonadelor ambelor sexe si actiune reglatoare asupra functiei intestinului;

- este considerat un revitalizant pentru organismele cu debilitate (stari de slabiciune), in procesul de imbatranire precoce;

- influenta favorabila in stari alergice, fragilitate capilara, surmenaj fizic si intelectual, stari de oboseala;

- ca drenor universal actioneaza in sens reglator, restabilind echilibrul la nivel celular si tisular in unele tulburari functionale ale intestinului, aparatului genito-urinar si aparatului circulator, pentru reglarea tensiunii arteriale.

Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.

In sarcina si perioada de alaptare este necesara recomandarea specialistului.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

           

Instructiuni de utilizare:

- cate 1 monodoza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.

Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala, apoi se inghite treptat.

Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice la recomandarea specialistului.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

 

Prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Conditii de pastrare:

A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !

 

5944723003175

Referinte specifice

cod EAN13
5944723003175

Hofigal Muguri de stejar -...

17,66 lei
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  • Termeni de Confidențialitate Termeni de Confidențialitate
  • Livrare si plată Livrare si plată
  • Politica de retur Politica de retur
PrestaShop