close
close
close
close
close
close
close
close
gano-schokolade
  • Nou
  • gano-schokolade

Gano Schokolade 20 plicuri

Gano Schokolade 20 plicuri

Organicbio.ro va ofera o cafea de claitate.

Gano Schokolade – placere pentru toate varstele!

Produsul Gano Schokolade, ciocolata calda cu ganoderma,nu are limita de varsta, acesta fiind ideal atat pentru copii, cat si pentru adulti si varstnici. Pe langa aroma si gustul intens de cacao, datorita extractului de Ganoderma veti beneficia si de o imunitate mai puternica si o stare de bine generala. In plus, Gano Schokolade sustine functiile aparatului cardio-vascular, protejeaza ficatul, intareste sistemul osos si contribuie la revigorarea intregului organism. Astfel, imbinati placerea sau utilul, gratie unor specialisti care au pus bazele acestei formule unice de ciocolata calda cu Ganoderma.

72,00 lei
Include TVA Livrare in 2-3 zile
Cantitate
Buy Now
cached Add to Wishlist
Termeni de livrare

Ingredientele sunt naturale si nu dauneaza sanatatii, insa din cauza continutului de zahar, se recomanda un consum responsabil, mai ales persoanelor care nu au voie sa consume zahar in cantitati mari. Bautura este cat se poate de nutritiva si prezinta urmatoarele valori: Calciu(Ca) 49.5mg;Fier(Fe) 1.11mg;Potasiu (K):253mg; Fosfor(P): 48mg; Proteine: 2.97mg, Calorii 116,28 ; Carbohidrați total : 22,56g; sucroză din trestie de zahăr, Cofeină : 0 mg; Zahăr 9g; Grăsimi total: 0.58g; Colesterol: 0mg , Sodiu ( Na):47,1.

Gano Schokolade – calitate garantata de Gano Excel!
Asadar, daca sunteti un mare iubitor de ciocolata calda, Gano Excel va pune la dispozitie un produs sanatos si gustos, care pastreaza savoarea continutului bogat de cacao. Gano Schokolade se poate prepara cu apa fierbinte sau lapte, in functie de preferintele dumneavoastra. De asemenea, un singur plic este suficient pentru doua cesti de ciocolata calda, mai ales daca doriti o concentratie mai slaba.

GANODERMA

Gano Schokolade 20 plicuri

72,00 lei
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
  • Termeni de Confidențialitate Termeni de Confidențialitate
  • Livrare si plată Livrare si plată
  • Politica de retur Politica de retur
PrestaShop